taken

Inleiding tot CAD-CAM-software programmeur

U bestudeert CAD Cam, wat staat voor computer-aided engineering software. Dit is een Generatie 3 product van de tera-form technologie. Tera-form technologie wordt geleidelijk aan een populair gebied. Vandaag de dag zien we dat de behoefte om de time to market voor zichzelf en voor hun klanten te verkorten steeds groter wordt.

MDotify is een programma dat objecten automatisch maakt. vention software biedt het fabriceren en animeren gereedschap. Dit gereedschap verandert de structuur in drie dimensies. Terwijl het oorspronkelijke werk volledig geautomatiseerd is, moet de operator van MDotify nog enkele manuele functies uitvoeren. Hieronder volgt een lijst van taken die door de operator worden uitgevoerd:

1. animeren van de objecten2. instellen van de UV mapping3. schilderen van de UV map4. ripple rendering5. animated constraints tool6. bezier primitives tool7. bump map tool8. rasterization tool9. materiaalsimulatie10. bump scaling algoritme

11. Brugontwerp-algoritme

Dit is een belangrijk instrument voor het verplaatsen en bouwen van bruggen. Dit algoritme is gebaseerd op het concept van een brug. We kunnen de brugstructuur aan de 3D artiest geven door het basisprincipe en twee wachters op te geven. We moeten ook de obstakels recht vooruit en recht achteruit opgeven, evenals de binnen- en buitenhoek. Dan kan de animator elke gewenste route specificeren, evenals elke gewenste geometrie scharnieren. De rechtdoor en rechtachter obstakels kunnen eenvoudig en intuïtief worden gespecificeerd, omdat ze slechts eenmaal nodig zijn. De geometrie is als volgt gespecificeerd:

Waarbij: staat voor de startpositie van de bermvoeten. staat voor de eindpositie van de bermvoeten. staat voor de startpositie van de hand. staat voor de eindpositie van de hand.

Lees meer:
Cad cam programmeur