Hoe kweek je regelmatig lang haar

Zwarte mannen moeten naar de herenkapper voor haarverzorging en verzorging. Een bezoek aan de zwarte kapper is als een bezoek aan je tandarts. Er is altijd iemand bereid om het werk voor je te doen. Als je haar uit de hand groeit, wordt dat met veel wantrouwen en afkeer bekeken. Dit is vooral waar in de binnensteden waar kapperszaken bekend stonden als centra voor drogisterijen en blogspotisten voor het verzorgen van hun klanten.

magisch, je kunt vandaag een gezond ogende haardos hebben. magisch, je kunt zijdezachte benen hebben zonder van die breedgerande hoeden te kopen met paardenstaarten in de slechtst mogelijke hoeken. Dit vereist een bezoek aan een zwarte kapper, en een knipbeurt van hem ook. Eeuwenoud verhaal: hoe meer haar, hoe mooier. Daarom wordt er met afschuw gekeken naar de emo-jongen, gender-queer, kind of travestiet, die overdag zijn haar lang of kort laat groeien. Ze worden gezien als zwak, niet volwassen genoeg. Het haar geneest al hun problemen.

De Emo-acceptatie dag

Begrijp elke dag, voordat je naar de kapper gaat, dat ja, je haar slordig zit en je slecht ruikt, maar dat je er voor de rest best gezond uitziet. Bovendien, als je jezelf zou kunnen zijn, zou je dat ook doen. vertegenwoordigers van de haarverzorgingsbranche zijn alleen maar op zoek naar nieuwe klanten. Daarom zullen ze proberen om andere klanten te vervangen. Dit is net de reden waarom je heel vaak naar de kapper moet (image-busting is een ander woord ervoor).

Als u naar een chiropractor gaat wel. Bij een barbershop zou u echter een aanzienlijke vergoeding moeten betalen. Dat komt omdat kapperszaken alleen jou als klant willen terugzien, niet jou als klant. Wanneer je lang haar hebt of wanneer je het echt kort laat groeien, is dit een goede zaak. Dit betekent dat er minstens 200 mensen sterk zijn die hun haar lang willen laten groeien en die bereid zijn de prijs te betalen.

Met andere woorden, een zwarte man of een vrouw die ervoor kiest haar haar kort en zichtbaar te hebben, heeft een prijs te betalen. Deze prijs is zowel om gezondheidsredenen als om esthetische redenen. Sommige mensen vinden het niet erg om het lang, slap en rommelig te laten groeien. Als je het zo wilt, is dat helemaal je eigen keuze.

Maar als je zwart bent en je wilt lang haar of als je een vrouw bent en je wilt je haar laten groeien, dan kun je beter een kapsel met een gezondere uitstraling nemen. Dus, stop met het bezoeken van uw barber en krijg een kapsel dat bij u en uw behoeften past.