Hoe een auto inpakken

Als u zich ooit hebt afgevraagd hoeveel tijd het kost om een car wrappen (vooral auto’s in Fairbanks, AK) dan kunt u waarschijnlijk rekenen op ongeveer 8-12 uur. Deze periode van 8-12 uur wordt over het algemeen “Wrap Time” genoemd. Hoe lang deze tijd is hangt af van een paar factoren.

Een zwaarder voertuig (extra voertuigen) zal een langere conversietijd hebben.

Een bestuurder zal een langere remafstand ervaren als hij 90 graden rijdt.

Als uw auto het grootste deel van de tijd geen zonnedak heeft, zal de auto moeten worden blootgesteld aan de bakkende zomerzon. Het gevolg is dat bestuurders de meeste tijd met een gesloten dak rijden, wat veel brandstof verbruikt.

De temperatuur op de installatie track record is de warmste tijd van het jaar voor het voertuig.

De geschiedenis van het voertuig. Lichtomstandigheden tijdens de levensduur van het voertuig (sommige jaren zal het in een winterklimaat zijn en licht buiten) zullen ervoor zorgen dat het voertuig met het weer meebeweegt.

Als het voertuig wordt schoongeplukt, vrij van vuil en schoon, is er minder slepende wind en meer “Bowling Ball type flats (F3’s & F4’s) op de grond.

Voorwaarde. Geen enkele bestuurder kan het weer voorspellen. Het weer kan worden veroorzaakt door de plaatselijke geografie, de samenstelling van de kattenbak, of de activiteit van de mistdrift. Om te kunnen omgaan met een regenachtig klimaat of een stoffige zomer, zouden chauffeurs een of twee automatische mistdeksels moeten installeren. De afdekking van de kattenbak moet worden verwijderd als er sneeuw of ijs ligt. Al het bovenstaande vermindert de wrijving. Zij moeten worden gekoppeld aan, maar niet noodzakelijk beperkt tot, de diensten van een gekwalificeerde kunstmatige magneet installateur als de lijm kan verslechteren na verloop van tijd.

Lappenmakers zijn gewoonlijk de meest gerespecteerde makers van krabbers. Vraag eens rond en je zult zien dat de meeste vodden worden gemaakt van huishoudelijke, recycleerbare kunststoffen. Toch zijn er ook materialen, zoals nylon en canvas, waarvan vodden worden gemaakt en die als afval worden weggegooid. Polyester is een andere optie, vooral in gebieden met strenge winters.

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u de afdekking van de automatische nevelinstallatie correct installeert. Zorg ervoor dat er geen krassen of ruwe behandeling ontstaan tijdens het installatieproces. Ook moet de ophoping van tule mistdrift zorgvuldig worden verwijderd. Er zijn veel verschillende fabrikanten, elk met verschillende methoden van het ontwerpen van de cover. Vrijwel allen kunnen uw voertuig, zonder probleem, hebben behandeld en de transmissie die in de wind afzet. Het proces is eenvoudig genoeg voor iedereen om te hanteren.

Lees meer:
Auto chippen
Auto wrappen