De kunst van bloemenzaken

Wij vinden dat elke bloemengroothandel een streepje voor moet hebben.

Bloomer heeft een ongelooflijk eenvoudig prijsschema dat u alle flexibiliteit geeft die u nodig hebt om de juiste beslissing voor uw bedrijf te nemen.

Wij staan ook toe dat groothandelaars aan klanten verkopen op basis van geografische locaties.

In tegenstelling tot andere online bloemenzaken, weet u van tevoren dat u helpt een verandering van de manier waarop dingen moeten worden gedaan te realiseren.

Bloomer laat je creatief zijn

Wij geloven dat creativiteit en innovatie veel belangrijker zijn dan veel mensen zich realiseren. Bloomer helpt je dit te bereiken door je te inspireren met projecten die je daadwerkelijk kunt uitvoeren. Nadat je zelf de coolste ideeën hebt ontwikkeld, kun je onze transformerende reizen naar de Parijse Bloemenbeurs maken en meer leren over de bloemenindustrie van gerenommeerde en gerespecteerde insiders uit de bloemenindustrie.

Zonder saai te zijn, creëert Bloomer een verscheidenheid aan geweldige projecten die je in de loop van de tijd geüpdatet zult zien. Je kunt je favoriet kiezen en er helemaal klaar voor zijn om het te delen met andere vrienden en familie!

Wij maken het gemakkelijk

Met Bloomer kunt u snel en probleemloos uw online bloemenbedrijf starten en laten groeien. Het is gemakkelijk voor u om een bestelling te plaatsen en orders snel en efficiënt geplaatst te krijgen.

Bloomer laat je zelfs toe om productrecensies te creëren en te modereren zodat de inwoners van je stad je bloemenzaak leren kennen en een verlangen naar bloemen ontwikkelen.

U krijgt toegang tot een speciaal ondersteuningskanaal, zodat u nooit meer telefoontjes hoeft aan te nemen. Als u ooit problemen ondervindt met onze producten en diensten, geen probleem! U kunt 24/7 professionele hulp krijgen via onze live chat.

U krijgt toegang tot de ‘Everyday Sale’ brochures, zodat u op de hoogte blijft van alle aanbiedingen die wij introduceren.

We willen een revolutie ontketenen!

Als u bij Bloomer Flowers koopt, wordt u deel van iets spannends!

Stel je een andere toekomst voor die echt mogelijk is. Waar de bloemengroothandel toegankelijk is voor iedereen. Een sociale revolutie waar bloemenhandel de norm wordt voor de hele stad. Wie weet wat de toekomst brengt. We moeten het gewoon proberen.