De creatieve Mardi

Gebruik alle creatieve platforms, afhankelijk van uw situatie, om nieuwe creatieve ideeën te vinden. – klik op de punt boven je cursor –

Vlucht Synopsis Page, dit heb ik voor hem geschreven, kan je dit geloven: “Kijk, Muar, zet je in mijn leven, alles wat ik moet leren om Stephanie Ready, Mississippi.” Ik heb het snel gewist. Ik had een Duel Walk [1] tien mijl op de weg om de Jefferson Summer School te zien. Waar zijn mijn hersencellen? Ik parkeerde mijn auto op de grindweg bij het Jefferson huis. Als ik echt van hem hield, zou hij opstaan en een weekend met me naar New Orleans gaan.

“Welkom meneer. – Klaar. Je ziet er net uit als een klein meisje in New Orleans.” Ik zag er niet uit als een klein meisje. De falsie die ik droeg deed me meer op een kind lijken. De manier waarop ik liep leek minder op een klein meisje, en meer op een karamelize Katie. Die blik was gewoon afschuwelijk. “Mijn naam is Rick Ready. Ik ben 37 jaar oud en heb de laatste 2 jaar ideeën en productietechnieken verkend met de wereldberoemde BOT, Oli Ford. In het kader daarvan kreeg ik een Dundee Beacon Award, gesteund door Peter Craven, Sir Terry Farrell, Alison Dodson, en de Charlie Musselwhite Foundation.”

“Dus waar ga ik nu heen meneer Stephen Ready?” Ik wist niet waarom ik er tot laat in de avond over deed om het hem te vragen. Waarom was ik niet dankbaar dat hij tijd nam van zijn dag (of liever nachten) om het me te vertellen. Het had gemakkelijk moeten zijn. Ik was op dit moment niet aan het trainen naar iets. Ik woonde nog steeds in een huis dat hij had helpen betalen. Ik had blij en dankbaar moeten zijn. Maar…dat was ik niet. Ik had van hem gehoord. Ik had zijn website opgezocht en wist dat hij een “superster” was. Mensen komen de hele tijd naar me toe op het podium om te zeggen hoe geweldig de Rev. D.L. Ready is.

“Ik wilde je al anderhalf jaar ontmoeten, Douglas.” Zei ik. Alles werd gepubliceerd op 29 december 2015. Mijn aankondiging verscheen ook in december, 2015 in de krant van New Orleans. Het enige deel van zijn bio dat ik relevant vond is dit van hem: “Sinds 2001 heeft Mr. Ready de en-gagement verdiend van de gerenommeerde New Yorkse choreograaf Charlie Musselwhite, evenals de Londense meester-vakman Dominic “The Cruel” DeLeon. ”

Lees meer:
Personal branding
Artiestenbureau